Izdırap duyacağına hicap duy!

Izdırap duyacağına hicap duy!

Erzurum’un İYİ Parti’li vekili Naci Cinisli’yi, Ankara’da kaldığı TEDAŞ’ın misafirhanesinden çıkarmışlar. Sayın vekilde Sosyal medya hesabından durumu izah eden bir yazı paylaşmış. İYİ Parti’li olduğu için misafirhaneden çıkarıldığını iddia eden vekil; “TEDAŞ Genel Müdürü Halil İbrahim Leventoğlu ile görüşme talebim yanıtsız kaldı. Izdırap duyuyorum” demiş.

Bence sayın vekil ızdırap duyacağınıza biraz hicap duyun. TEDAŞ’ın misafirhaneleri, çalışanlarının uygun fiyata konaklayabilmesi için yapılmış, orta direk yerler. Siz hangi hakla orada kalmak istediniz, TEDAŞ çalışanı mısınız? Biz sizi işletmeci olarak tanıyoruz. Daha doğrusu öyle olduğunuzu söylemiştiniz. Erzurum sizi TEDAŞ çalışanı olarak seçmedi, koca Erzurum’a milletvekili seçti.

Kaldı ki artık koca vekilsiniz, Ankara’da bir otelde kalamaz mısınız? Yahut bir ev tutun, kirası neyse aramızda toplar göndeririz. Siz Erzurum kültürünü ne kadar bilirsiniz bilmem ama biz Erzurumlular, “ Erzurum milletvekili Ankara’da sokakta kalmış” dedirtmeyiz.

Birde hiç sıkılmadan durumu sosyal medya hesabınızdan herkese duyuruyorsunuz.  Yine Erzurum’da bir tabir vardır, “ Heç oldi”…

Buradan Erzurumluların her derdine koşan, en ulaşılır milletvekili olan İbrahim Aydemir’e sesleniyorum. İbrahim ağabeyi, her ne kadar farklı partiden olsa da neticede Naci Cinisli Erzurum milletvekili, Ankara’da sokakta kalmasına müsaade etme. Kalacak bir yer ayarlamasına yardımcı ol lütfen. Senin Ankara’da evin vardır. Kalacak yer bulana kadar gerekirse misafir et. Biz Erzurumlulara bu yakışır. Senden hassaten rica ediyorum ağabeyi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.