SİYASET Haber Girişi : 20 Ağustos 2022 13:59

İYİ Partili Güneyin’den, AK Partili Öz’e teşekkür.

İYİ Partili Güneyin’den, AK Partili Öz’e teşekkür.
Güneyin, " Bizim amacımız üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil" dedi.

Narman’da Doğalgaz Boru hattı döşenmesi için ağaçların kesileceğini gündeme getiren İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, dün bir açıklama yaparak, ağaç kesiminin yapılmayacağını duyuran AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e teşekkür etti.

 

 

 

 

Sosyal medya hesabından bir teşekkür mesajı yayınlayan Güneyin, “ Biz muhalefeti üzüm yemek için yapıyoruz, bağcıyı dövmek için değil. Gündeme getirdiğimiz Narman’da doğalgaz borusu döşemek için ağaçların kesileceği konusuna, müdahale ederek, ağaçların kesilmesini durduran, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e teşekkür ediyoruz. “ dedi.

 

 

 

İYİ Parti olarak konuyu gündeme getirmeselerdi sessiz sedasız ağaçların kesileceğini iddia eden Güneyin, “ Narman Belediyesi yaptığı açıklamasında, böyle bir şey yok demek yerine, ağaçlar Karayollarının mülkiyetinde diyerek sorumluluktan kaçmış ve iddialarımızı doğrulamıştır, sorumluluktan kaçmıştır. Ancak AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz hassasiyet göstererek, ağaçların kesilmeyeceğini ve meselenin özünü kamuoyuyla paylaşmıştır. Biz İYİ Parti olarak, muhalefet ederken, amacımız Erzurum’un ali menfaatleridir. Yanlış yapılan işleri eleştirdiğimiz gibi, doğru yapılan işleri de alkışlarız. Bizim amacımız, üzüm yemek bağcıyı dövmek değil. Bu anlamda gündeme getirdiğimiz Narman’da doğalgaz borusu döşemek için ağaçların kesileceği konusuna, müdahale ederek, ağaçların kesilmesini durduran, AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz’e teşekkür ediyoruz.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.