SİYASET Düzenleme Tarihi : 21 Aralık 2020 17:42 Haber Girişi : 21 Aralık 2020 17:59

İYİ PARTİ'YE TOPLU KATILIM

İYİ PARTİ'YE TOPLU KATILIM
İYİ Parti yeni il binasında kadınlardan oluşan bir gurup, İYİ Partiye üye kaydı yaptırdı. Hanımlara rozetlerini İl Başkanı Melih Kırkpınar taktı.

İYİ Parti İl Teşkilatı üye kaydına hız verdi. Erzurum ve ilçelerinde teşkilatmanma çalışmalarını tamamlayan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, üye kayıt çalışmalarını hızlandırdı. İYİ Parti'nin Erzurum'da en az beş bin üyeye ulaşacağını iddia eden Kırkpınar, "Özellikle gençlerimizden ve hanımlarımızdan partimize ciddi teveccüh var, bu durum bizi yüreklendiriyor, çalışma azmimizi artırıyor." dedi. 

 

 

 

İYİ Parti yeni il binasında, partiye kayıt yaptıran kadınları ağırlayan İl Başkanı Melih Kırkpınar, parti rozetlerini bizzat kendisi taktı.

 

 

 

 

 

 

 

Burada yaptığı açıklamada Kırkpınar." Herkesi yetiştiren bir annesi var. Kadınlarımızı bu anlamda çok önemsiyoruz, Kadın, anne, kadın eş, dolayısıyla kadınlarımızın daha fazla siyasetin içinde olmasını, görüş ve önerilerini aktarmasını bekliyoruz. Bu anlamda İYİ Parti örnek teşkil edecek yapıya sahip. Herşeyden önce Genel Başkanımız Liderimiz, bir kadın. Sayın Meral Akşener Hanımefendi, yaptığı siyasetle sadece Türkiye'de değil, dünyada adından söz ettiriyor. Bizde onunla  çalışma şansı yakaladığımız için kendimizi şanslı adlediyoruz. Bu gün burada partimize kayıt olan kardeşlerimi kutluyorum, Cesurlar Hareketini tercih ettikleri için, kendilerine teşekkür ediyorum." dedi. 

 

 

 

Rozet takma törenine telefonla bağlanan Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, " Her geçen gün İYİ Parti ailesinin büyüdüğünü belirterek, " Bu ülkeyi sizlerle birlikte yöneteceğiz. Yakın zamanda İYİ Parti, ülke yönetiminde önemli söz sahibi olacak, yeterki sizler bizim arkamızda durum, omuz verin, hiç bir sorun çözümsüz değil" dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.