SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2023 15:47

İYİ PARTİ YALNIZCA PALANDÖKEN'DE Mİ SEÇİME GİRECEK ?

İYİ PARTİ YALNIZCA PALANDÖKEN'DE Mİ SEÇİME GİRECEK ?
Yaklaşan yerel seçimler öncesi hem adaylık başvurusu hem de meclis üyelikleri başvurusunu 22 aralığa kadar uzatan İYİ Parti'de Palandöken ilçesi dışında yaprak kımıldamıyor.

Erzurum'da 14 mayıs seçimleri sonrasında adeta siyasi komaya giren İYİ Parti bir türlü taparlanamıyor. 

 

 

 

Yeni atanan İl Başkanının da partiyi toparlama noktasında pek başarılı olduğu söylenemez. İlçe teşkilatlarından peş peşe istifaların olması beklenen İYİ Parti'de Palandöken ilçesi dışında ne İl Başkanlığında ne de diğer ilçelerde adeta yaprak kımıldamıyor. 

 

 

 

 

 

 

Belediye Başkanlığı adaylığı noktasında Büyükşehirde de merkez ilçelerde de henüz resmi bir başvuru yapılmış değil. Bırakın Belediye Başkan adaylığını, meclis üyeliği için bile İYİ Parti'nin kapısını çalan yok. 

 

 

 

 

 

 

Palandöken İlçe teşkilatı da olmasa, İYİ Parti'nin varlığından söz etmek mümkün değil. Henüz bir çok ilçede tek bir başvuru bile olmazken, Palandöken İlçesinde şu ana kadar 27 kişinin Belediye Meclis üyeliği için resmi müracaatını yaptığı öğrenildi. İşin ilginç yanı, Palandöken'de yaşasın yaşamasın, İYİ Parti'de siyaset yapmak isteyenlerin çaldığı kapı Palandöken.  Bunda ilçe Başkanı Ahmet Han Efe'nin gayretleri dışında bir önceki yerel seçimde alınan yüzde 29'luk oyun da etkisi var. Ayrıca mayıs seçimlerinde de yüzde 12 lik oy oranıyla İYİ Parti'nin merkez ilçeler arasında en yüksek oyu aldığını ilçe Palandöken olmuştu. 

 

 

Bu görüntüsüyle İYİ Parti adeta yalnızca Palandöken İlçesinde seçime girecekmiş gibi bir tablo çiziyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aydın erdik 13 Aralık 2023 16:22

    Palandöken iyi parti teşkilatını hafife alanlara duyurulur.