GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2022 15:39

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI 19 MAYIS İÇİN YÜRÜDÜ

İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI 19 MAYIS İÇİN YÜRÜDÜ
19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle, 81 ilde eş zamanlı düzenlenen etkinlikte İYİ Parti teşkilatları Atatürk için yürüdüler.
İYİ PARTİ TEŞKİLATLARI 19 MAYIS İÇİN YÜRÜDÜ

Atatürk'ün Samsun'a çıkışının 103. yıl dönümü münasebetiyle, İYİ Parti teşkilatları Mustafa Kemal Atatürk için yürüdüler.

 

 

 

 

Palandöken, Yakutiye ve Aziziye İlçe teşkilatları ile il yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet caddesinden yürüyerek Havuzbaşı Kent Meydanına geldiler. 

 

 

 

 

 

 

 

Yakutiye Belediye Başkanı Fatih Güneyin, Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, Aziziye İlçe Başkanı Emre Artuç'unda katıldığı yürüyüş sonrası kısa bir açıklama yapan Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe, " Gazi Paşa'nın biz gençlere çizdiği yolda, muasır medeniyet seviyesine ulaşmak için bıkmadan, yorulmadan, usanmadan yürümeye devam edeceğiz. Mustafa Kemal Atatürk'Ün 19 masıyta yaktığı ateş asla sönmeyecek." dedi. 

 

 

 

 

 

 

Ellerinde Türk Bayrakları ile yürüyen İYİ Parti teşkilatları Havuzbaşı kent meydanında Büyük Türk Bayrakları açtılar.  Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin'De yaptığı açıklamada, " 19 Masıy tarihi bir milletin küllerinden yeniden doğuşunun başlagıcıdır. Dünya üzerindeki bütün mazlum milletlere umut olan Kurtuluş mücadelesinin ilk adımıdır. Gençlik ve spor bayramı olarak kutlanması da Genç Cumhuriyetin varlığını gençlerin gayretleri ile sürdüreceğine atıftır. Ne mutlu bizlere ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk gibi bir öndere sahibiz" dedi 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.