SİYASET Haber Girişi : 04 Eylül 2020 15:55

İYİ PARTİ TEKMAN'DA KONGRE HEYECANI

İYİ PARTİ TEKMAN'DA KONGRE HEYECANI
İYİ Parti Tekman İlçe kongresini bu gün gerçekleştirdi. Yapılan seçimle İlçe Başkanlığına mevcut başkan Turan Çetinkaya yeniden seçildi. Kongre sonrası AK Parti, HDP VE Saadet Partisinden iyi partiye katılımlar oldu.
İYİ Parti Hınıs İlçe Kongresi bu gün gerçekleştirildi. 







İYİ Parti Tekman'da adeta gövde gösterisi yaptı. İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar'ın da katıldığı kongrede, yapılan seçimle Tekman İlçe Başkanlığına yeniden Turan Çetinkaya seçildi. 







Kongrede bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar, " İYİ Parti olarak İlçe seçimlerimizini tamamlıyoruz. Bu gün de Tekman İlçe başkanlığının kongresini gerçekleştirdik. Erzurum'da İYİ Parti, umut oldu. Erzurum'un Tekman sorunlarını gündeme getireceğiz, çözüm önerilerimizi sunacağız. Artık Erzurum sahipsiz memleket olmaktan kurtulacak. Erzurum'un sahipleri var. İşte bu gün bu salondalar." dedi. 







Yapılan seçim sonrasında AK Parti'den 18, HDP'den 5 ve Saadet Partisi'nden 6 kişi İYİ Parti'ye katıldı. İYİ Parti'ye katılan yeni üyelerin rozetlerini bizzat İl Başkanı Melih Kırkpınar taktı. 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.