GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 02 Kasım 2020 16:56 Haber Girişi : 02 Kasım 2020 17:04

İYİ PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM COŞĞUN'A ZİYARET

İYİ PARTİ PALANDÖKEN TEŞKİLATINDAN KAYMAKAM COŞĞUN'A ZİYARET
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe ve yönetimi, Palandöken Kaymakamı Önder Coşğun'u makamında ziyaret etti.

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe, Teşkilat Başkanı Burak Kayserili ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte, Palandöken Kaymakamı Önder Coşğun'u makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler. 

 

 

 

İzmir depremi sonrasında başlattıkları yardım kampanyası ile ilgili olarak Kaymakam Coşğun'a bilgiler veren İlçe Başkanı Ahmethan Efe, " Böylesi felaketler sonrasında birlik ve beraberliğimizi göstermek, dayanışma örneği sergilemek adına yardım kampanyası başlatmış bulunuyoruz. İlçe Teşkilatı olarak topladığımız yardımları İzmir'e en kısa sürede ulaştıracağız. Bu konuda Kaymakamlık olarak desteklerinizi bekliyoruz"dedi. 

 

 

 

Kaymakam Coşğun'da, İzmir halkına geçmiş olsun dileklerini ileterek, " Allah böylesi felaketleri bir daha yaşatmasın. Devletimiz bütün imkanları ile İzmir'deki yaraları kısa sürede saracaktır. Erzurum'dan da İzmirli kardeşlerimiz için bir çok yardım şu an bölgeye ulaştırılmış durumda. Toplayacağınız yardımların yerine ulaşması için gerekli desteği vermeye hazırız" dedi.  

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.