GÜNDEM Haber Girişi : 06 Mayıs 2020 01:22

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığı’dan yardım seferberliği

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığı’dan yardım seferberliği
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığı ramazan ayında dargelirli aileleri yalnız bırakmadı. Hazırlanan yüzlerce gıda paketi tespit edilen vatandaşlara teslim edildi.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum’da İl Başkanı Melih Kırkpınar öncülüğünde başlattığı yardım seferberliğine devam ediyor. Günde yüzlerce gıda ürünlerinden oluşturulan yardım kolileri dargelirli vatandaşların evlerine teslim ediliyor. İYİ Parti Palandöken İlçe başkanı Ahmethan Efe, İYİ Parti olarak her zaman dargelirli vatandaşların yanında olacaklarını belirterek, “İlçemizde bulunan tüm dargelirli vatandaşlarımıza ulaşarak yardım kolilerini teslim ediyoruz. Ramazan ayının 1. Günü başlattığımız bu seferberlik son güne kadar devam edecek. Yardım ekibimiz kolileri vatandaşlarımızın evine kadar ulaştırıyor. Salgın nedeniyle ihtiyaçlı ailelerimizin sayısı arttı.  İYİ Parti olarak Erzurum’da dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz”dedi.









Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.