SİYASET Haber Girişi : 11 Mayıs 2018 12:24

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Canan Uçar, dur durak bilmiyor...

İYİ Parti Milletvekili aday adayı Canan Uçar, dur durak bilmiyor...
İYİ Parti Milletvekili aday adayları Canan Uçar ve Melih Kırkpınar, Çat’ta seçmenlerle buluştu.

ERZURUMEKSPRES - İlçe gezilerini sürdüren İYİ Parti Milletvekili aday adayı Canan Uçar, dur durak bilmiyor. Günde 2 ilçeye giderek seçmenlerle buluşan Uçar, ilçe esnafıyla görüşerek vatandaşların sorunlarını dinliyor. Gittiği her ilçede kadın seçmenlerle de bir araya gelen Canan Uçar, projelerini anlatıp destek istiyor. “İYİ Parti bir kadın hareketidir” ifadelerini kullanan Canan Uçar, “Her yerde olduğu gibi Çat’ta da kadınlarımızın yanında olacağız. Sık sık bir araya gelerek sohbet toplantıları düzenleyeceğiz. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi, kadınlarımızın birinci derecede yönetici olmasının yolunu açacağız” dedi.


ESNAFI TEK TEK ZİYARET ETTİ

Daha sonra ilçede esnaf ziyaretleri yapan Uçar, “Her ilçede, her semtte bütün esnafın sorunları aynı. Siftah yapmadan kepenk kapatan esnaflarımız var. Kredisini ödeyemeyen esnaflarımız var. Bir çok sorunla boğuşan esnaf görüyoruz. Bu sorunları inşallah İYİ Parti iktidarıyla tarihe gömeceğiz. Biz esnafın, köylünün, turizmcinin rahat ve müreffeh yaşayabileceği bir Türkiye hayal ediyoruz. İnşallah bunu da başaracağız”dedi.


Daha sonra Çat Belediyesi’ne geçen Canan Uçar, burada başkan yardımcısı Mazhar Özdemir ile görüştü. Çat’a yapılan yatırımların önemine vurgu yapan Uçar, “Kısıtlı imkanlarla yapılan bu yatırımlar takdire şayandır. Arif Hikmet Kılıç ve ekibini kutluyorum”diye konuştu.

Mazhar Özdemir ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Canan Uçar’a seçim çalışmalarında başarılar diledi.






Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.