SİYASET Haber Girişi : 15 Kasım 2021 11:44

İYİ PARTİ İSPİR'İ ALİ YEĞİN'E EMANET ETTİ

İYİ PARTİ İSPİR'İ ALİ YEĞİN'E EMANET ETTİ
İYİ Parti İspir İlçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi yapıldı. Genel Kurulda Başkanlığa Ali Yeğin, seçilirken, Kongrenin Divan Başkanlığını İYİ Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Yücel Ahmet İşleyen yaptı.

İspir Belediyesi Fazilet Dağcı Çığlık Konferans Salonunda yapılan kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. 

 

 

 


Kongre'de Divan Başkanlığına İYİ Parti Doğu Anadolu Koordinatörü Yücel Ahmet İşleyen seçildi. Tek aday olan ve tüm delegelerin oyunu alan Ali Yeğin İlçe Başkanı oldu. 

 

 

 

 

 


Kongreye İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, İl Kadın Kolları Başkanı Esra Akpınar, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.

 

 

 

 

 

 

Kongrede bir konuşma yapan İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Melih Kırkpınar, " Partimize olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bunu gören iktidar partileri, türlü entrikalarla önümüzü kesmeye çalışıyorlar. Ancak güçleri yetmeyecek. Vatandaşımız yapılanların farkında. Her geçen gün büyüyen bu cesurlar hareketi, ilk seçimde iktidar zolacak." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 


Genel Kurul sonrası başkanlığa seçilen İYİ Parti İspir İlçe Başkanı Ali Yeğin şunları söyledi:
''İyi parti İspir 2. Olağan kongremizi gerçekleştirdik.
İlçemizde beni ve teşkilatımızı yanlız bırakmayan Sayın İl Başkanım Melih Kırkpınar'a teşkilat başkanlarim, kadın politika teşkilatı ilçe başkanlarımız ve değerli İspir'li Hemşerilerime teşekkür ediyorum.
Partimizin ilçe temsilcisi olarak İYİ Parti İlçe Baskanligi görevimi de yönetimim ve dava arkadaşlarımla en iyi şekilde yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Türk milleti için  çıkalan bu kutlu yolda Allah Yar ve yardımcımız olsun.'' dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BETÜL YEGİN 15 Kasım 2021 17:58

    Önce tüm ispirli halkımıza sonrada ilimiz Erzuruma ve dahi tüm Türkiye ye hayırlı olsun. Genç başkanımızı aynı zamanda eşim Ali Yegin Beyfendiyi yürekten kutlarım. İnanıyorum ki İspir'imiz Çok Daha İYİ Olacak. İl Başkanımız Melih Kırkpınar Beyfendiye ve beraberinde Tüm İl ve İlçe yönetimimize davete katılan Erzurum kadın poli.Esra Akpınar ve yönetimine akabinde Erzurumun İlçe Başkanlarımıza Teşekkür ederim. Şereflendirip onurlandırdınız;Bu kutlu günde yanımızda olduğunuz için teşekkürü bir borç biliriz.Allaha emanet olun.ALİ YEGİN BAŞKANIMIZI sizlerin nezdinde Tekrar Tebrik Ediyorum.