SİYASET Haber Girişi : 24 Eylül 2021 12:07

İYİ PARTİ İLÇE GEZİLERİNDE

İYİ PARTİ İLÇE GEZİLERİNDE
İYİ Parti Erzurum teşkilatı esnaf ziyaretleri kapsamında Pasinler, Köprüköy, Yağan ve Horasan'da esnaf ve halkla bir araya geldi.

İYİ Parti Erzurum teşkilatı esnaf ziyaretleri kapsamında Pasinler, Köprüköy, Yağan ve Horasan'da esnaf ve halkla bir araya geldi. İl Kadın politikaları başkanı Esra Akpınar, İl Gençlik Politikaları Başkanı Yakup Yanger ve İl Yönetiminin katıldığı gezide bölge esnafının ve halkının sıkıntılarını dinlediler.

 

 

 

 

Gezi sonrası açıklama yapan İl Kadın politikaları başkanı Esra Akpınar, “Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'in başlattığı ve ülke genelinde tüm teşkilatlarımızın durmadan yorulmadan devam ettirdiği bu ziyaretlerde amacımız halkın sıkıntılarını dinleyip gündeme getirmek. Çaldığımız kapılarda siyaset konuşmuyor sadece ve sadece vatandaşımızın sorunlarına ortak oluyoruz. Çiftçinin hali perişan, esnaf borç batağında, üniversite mezunu gençlerimiz kahvelerde işsiz vakit geçiriyor. Kadınlarımız iş hayatında sıkıntılarla çalışıyor. Bir çoğu gündelik işlere başlamış durumda. Hayal ettiğimiz gelecek bu değildi. Halkımızın hakkettiği yaşam standardı bu değil. Biz İYİ Parti olarak bu gidişata dur diyeceğiz.” dedi.

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.