SİYASET Haber Girişi : 07 Kasım 2022 16:45

İYİ Parti Horasan ilçe kongresi yapıldı

İYİ Parti Horasan ilçe kongresi yapıldı
İYİ Parti Horasan İlçe kongresi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olması beklenen mevcut başkan Fatih Karataş’ın aday olmadığı kongrede, seçime tek liste halinde gidildi. Teşkilat Başkanı Ahmet Karataş, üyelerin tamamının oylarıyla Horasan ilçe Başkanlığına seçildi.

 

 

 

Bugün Gerçekleştirilen Kongreye, Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, Kadın Politikaları Başkanı Esra Akpınar, Gençlik Kolları Başkanı Yakup Yanger de hazır bulundu.

 

 

 

 

 

 

Kongrede milletvekili aday adayı olması beklenen mevcut Başkan Fatih Karataş aday olmadı. Açılış konuşmasını yapan Karataş, “ Mesele memleket meselesi olunca, söz konusu milletimiz olunca çıkar geliriz diyen, kahraman dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım,  bu gün burada yoğun bir katılımla kongremizi gerçekleştiriyoruz. Bizler İYİ’ler olarak biliyoruz ki bu millet bir asra yakın çok partili siyasi yaşamında, ülkenin içine girdiği sıkıntıları bunalımları, ekonomik daralmaları hep milli irade yoluyla aşmıştır. Milli iradeye olan inancımız tamdır. Gerek Ekonomik, Gerek Ahlaki, gerekse yönetimsel bunalımlar yaşadığımız bu günleri, 2023’te yapılacak seçimlerle aşacağız. Milletimizin kararını İYİ’lik güneşinden yana verecektir. Bu gün burada bu salondaki kalabalık bunun en güzel örneğidir.” dedi.   

 

 

 

 

 

 

 

Divan Başkanlığını Yılmaz Ceyran’ın yaptığı kongrede Teşkilat Başkanı Ahmet Karataş, üyelerin tamamının oylarıyla Horasan İlçe Başkanlığına seçildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ahmet Karataş, “ Bu bir hizmet yarışıdır. Değerli Başkanımız Fatih Karataş, ilçemizde İYİ Parti bayrağını hak ettiği yere taşımak adına önemli gayretler sergiledi. Bundan sonra bizlerde İYİ Parti bayrağını ilçemizde layıkıyla dalgalandırmaya çalışacağız. Bizlere teveccüh gösteren hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.