SİYASET Haber Girişi : 10 Ağustos 2021 03:11

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Erzurum'a geliyor

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Erzurum'a geliyor
İl gezilerini sürdüren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener. 12 Ağustos Perşembe Günü Erzurum'da esnaf ziyareti yapacak. Partililerle biraraya gelecek olan Akşener'in bazı ilçe ziyaretleri de yapması bekleniyor.

11 Ağustos akşam Erzurum'a gelecek olan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 12 Ağustos'ta ilçe ve esnaf ziyareti yapacak. Akşener'in Erzurum ziyareti ile ilgili açıklamalarda bulunan İYİ Parti İl Başkanı Melih Kırkpınar; “Genel başkanımız, Cumhuriyet'in temellerinin atıldığı Kadim şehrimiz Erzurum'un misafirperver dadaşların sesi olmak için geliyor. Çok iyi biliyorum ki kıymetli hemşehrilerim bugünü büyük bir coşkuyla bekliyordu. Beklenen gün geldi''dedi.

Erzurum'un ve Erzurum'lunun sıkıntılarını çok iyi bildiklerini de ifade eden Kırkpınar, '' Bu problemleri sürekli genel merkezimiz ve kıymetli yöneticilerimizle paylaşıyoruz. Güzelim vatanımızın neresinde bir sıkıntı bir sorun varsa, çözüm için ses olmak için oradayız. Şehrimizin sıkıntılarını dile getirmenin ve tüm ülkeye duyurmanın vakti gelmiştir. Dadaşların sesini duyurmak için gelen, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener'i bağrına basacak Dadaşları aramızda görmek bizi ziyadesiyle mutlu edecektir.” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.