SİYASET Haber Girişi : 16 Temmuz 2019 17:46

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Haluk Terzioğlu atanıyor

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Haluk Terzioğlu atanıyor
İYİ Parti Genel Merkezi, İbrahim Dumlu'nun istifasıyla boşalan il başkanlığına Avukat Ahmet Haluk Terzioğlu'nu atıyor.

İYİ Parti de il başkanlığı belirsizliğinde sona gelindi.  Genel Merkez, İbrahim Dumlu'nun istifasıyla boşalan il başkanlığına Avukat Ahmet Haluk Terzioğlu'nun atanacağı öğrenildi.

 

 

İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından İYİ Parti Erzurum  İl Başkanlığı’na atama yazısı yazılan Ahmet Haluk Terzioğlu'nun, yarın itibari ile görevine başlayacağı öğrenildi. 



Terzioğlu’nun önümüzdeki günlerde basın toplantısı düzenleyerek,  İYİ Parti'nin Erzurum'daki çalışmaları ve hedefleri hakkında açıklamalarda bulunacağı belirtildi. 


Kayanak Erzurumpost

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Adınız Soyadınız 01 Ocak 1970 02:00

    Yanlış haber alakası yok erzurum il başkanlığına büyük ihtimalle MELİH KIRKPINAR İKNA OLURSA MELIH BEY OLUCAK GÖRÜŞÜLÜYOR ..

  • Sunmani yıldırım 01 Ocak 1970 02:00

    Herşey in daha lYl olucagina inanarak boşalan il baskanligi ni aratmadik aratmsyacaz bizler bu yola girerken vok şeyler basaracagimiza soz verdik ve başaracaz herşey çok iyi okucak yeterki sen de yüzünü güneşe dön