SİYASET Haber Girişi : 09 Ocak 2024 16:06

İYİ PARTİ ERZURUM'DA BİR BİR EKSİLİYOR

İYİ PARTİ ERZURUM'DA BİR BİR EKSİLİYOR
İYİ Parti'de yeni atanan İl Başkanı da partiyi toparlayamadı. İYİ Parti her gün bir istifa haberiyle gündemde.

İYİ Parti'de sular bir türlü durulmuyor. İstifaların ardı arkası kesilmiyor. Yeni atanan İl Başkanı da partiyi toparlayamadı. Erzurum'da Mayıs seçimleri sonrasında bir türlü kendine gelemeyen İYİ Parti adeta çatırdıyor. 

 

 

 

Adı Palandöken Belediye Başkan adaylığı için de geçen, İYİ Parti'nin Yakutiye Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Sinici, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla partisinden istifa ettiğini duyurdu. 

 

 

 

 

 

VERİLEN ZARARA ORTAK OLMAMAK İÇİN DEDİ 

Zehir zemberek açıklamalar yapan Sinici paylaşımında şunları söyledi, " Milletimize hizmet aşkıyla kurduğumuz ve kuruluşundan bu yana birçok kademesinde görev yaptığım İYİ Parti'den; liyakatsiz ve samimiyetsiz kadrolarla yapmaya çalıştığı, millete güven vermeyen ve çözüm üretemeyen tutarsız siyaset anlayışının, ülkemize vermekte olduğu zarara ortak olmamak adına; bugün itibariyle istifa ediyorum..." 

 

 

 

PARTİLİLER TEDİRGİN 

İYİ Partiler yaşanan gelişmeleri tedirginlikle izliyor. Parti Genel Merkezinin Erzurum'u adeta kaderine terk edişine isyan eden parti tabanı, " İl başkanı Erzurum'u siyasi anlamda bilmiyor. derleyici toparlayıcı olur diye gönderildi ancak, bırakın toparlamayı, adeta parti dağılsın diye elinden geleni yapıyor. Bu gidişle partide kimse kalmayacak. Genel Merkezin bir an önce Erzurum'a birini görevlendirip duruma el koyması gerekiyor. Aksi takdirde sonuç hüsran olacak." diyerek tepkilerini dile getirdiler. 

 

 

 

İSTİFALARIN SÜRECEĞİ İDDİA EDİLDİ

Bu arada siyasi kulislerde İYİ Parti'den istifaların devam edeceği konuşuluyor. Erzurum'da ana muhalefet partisi konumundaki İYİ Parti'nin eski günlerinden adeta eser yok. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.