SİYASET Haber Girişi : 20 Şubat 2022 18:55

İYİ Parti'den gövde gösterisi... 400 kişi partiye katıldı...

İYİ Parti'den gövde gösterisi... 400 kişi partiye katıldı...
İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığında düzenlenen törenle 400 kişi partiye katıldı. Tören sırasında konuşma yapan il başkanı Melih Kırkpınar üyelik çalışmalarının bundan sonrada devam edeceğine değindi.

ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Erzurum İl Başkanlığında düzenlenen törenle 400 kişi partiye katıldı. Tören sırasında konuşma yapan il başkanı Melih Kırkpınar üyelik çalışmalarının bundan sonrada devam edeceğine değindi.

 

 

Konuşmasının devamında Kırkpınar, "Üye sayımız her gün artıyor. Bugün 400 kişilik bir katılım oldu, önümüzdeki günlerde toplu katılımlar artarak devam edecek. Biz tüm teşkilatlarımızla birlikte sürekli halkın içindeyiz. İnsanlarımız samimiyetimize inandıkları için partimize teveccüh çok fazla. Allah çıktığımız bu yolda vatana ve millete hayırlı işler yapmamız için bizlere güç versin."

 

 

AZİZ MİLLETİMİZE YEMİNİMİZ VAR 

"Yüzlerce insan bugün burada İYİler ailesine katılıyor. Geleceğinden umudunu kesmiş gençlerimiz var. Evine ekmek götüremeyen yurttaşlarımız, tenceresi boş annelerimiz, ay sonunu çıkaramayan memurlarımız, borç batağında yüzen esnafımız, kıt kanaat geçinen işçilerimiz, aldığı maaş hesabına yatar yatmaz eriyen asgari ücretlimiz, ahırı boş ve tarlasını ekemeyen çiftçilerimiz var.

 

 

Bizler bu kötü gidişata son vermeye, bu uğurda gece gündüz demeden çalışmaya, toplumun her kesimine adalet ve eşitlik getirmeye, müreffeh bit toplum oluşturmaya, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, "Fikri hür vicdanı hür" bir nesil inşa etmeye yemin ettik." dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Dadaş 21 Şubat 2022 03:00

    Bu sadece frangman.Esas dip dalgayı seçimlerde görün.Erzurum'da İyi parti %30'la 3 vekil kazanır.