GÜNDEM Haber Girişi : 28 Ocak 2020 14:46

İYİ Parti'den Elazığ'a yardım seferberliği

İYİ Parti'den Elazığ'a yardım seferberliği
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığı,Elazığ'da meydana gelen depremin ardından başlatmış olduğu kampanya neticesinde,topladığı malzemeleri deprem bölgesine ulaştırmak için yola çıktı.
ERZURUMEKSPRES - İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanlığı,Elazığ'da meydana gelen depremin ardından başlatmış olduğu kampanya neticesinde,topladığı malzemeleri deprem bölgesine ulaştırmak için yola çıktı.
İl ve İlçe Teşkilatlarından gelen gıda ve ihtiyaç malzemeleri partili yöneticiler tarafından il ve ilçe binalarında toplanıp gerekli düzenlemeler yapılarak araca yerleştirildi.
Konuya dair açıklama yapan İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmet Han Efe,''öncelikle tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum.




İYİ Parti olarak kardeş şehrimizdeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için bu kampanyayı başlattık.Şükürler olsun kampanyamıza il ve ilçe teşkilatlarımızdan büyük destek geldi.Kıyafetten, gıda maddesine,battaniye,yorgan,ayakkabı gibi ihtiyaç malzemeleri kısa sürede parti binasına getirildi.Deprem alanında neye ihtiyaç duyuluyorsa onu temin etmeye çalıştık.Allah yapılan tüm yardımları kabul etsin.'' Dedi.




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.