SİYASET Haber Girişi : 05 Şubat 2024 09:17

İYİ PARTİ'DEN AZİZİYE ATAĞI

İYİ PARTİ'DEN AZİZİYE ATAĞI
İYİ Parti Elektrik ve Elektronik Mühendisi Fatih Çelik'i Aziziye İlçesinden aday gösterdi.

Otuz sekiz yaşındaki genç siyasetçi İYİ Parti'nin adayı oldu. Aziziye'de tanınan bir isim olan Elektrik ve Elektronik Mühendisi Fatih Çelik İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı oldu. 

 

 

Ülkü Ocakları'nda çeşitli görevlerde bulunmuş olan Çelik, 2014-2016 yılları arasında Aziziye MHP ilçe başkanlığı da yapmış bir isim. Siyasi kulislerde, aslen Ilıcalı olan Fatih Çelik'in adaylığı ile İYİ Parti'nin Aziziye'de iddiasını ortaya koyduğu konuşuluyor. 

 

 

Aziziye'nin turizm, tarım ve hayvancılık gibi çok önemli potansiyelleri olduğunu belirten İYİ Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Fatih Çelik, 20 yıldır bu potansiyellerin bir türlü ilçe ekonomisine katma değer olarak geri dönmediğini savundu.

 

 

Yaptığı ilk açıklamada Çelik şunları söyledi; " Aziziye Erzurum'un göz bebeği, batıya açılan kapısı. Ancak bu güne kadar hak ettiği konuma ne yazık ki gelemedi. 20 yıldır iktidara en büyük desteği veren ilçe halkı, bu desteğinin karşılığını bir türlü alamadı.  Termal gibi son derece önemli bir kaynağa sahip olan ilçemiz, turizm merkezi olması gerekirken bu gün gelinen noktada hali pür melali ortadadır. Tarım ve Hayvancılık noktasında eski günlerini arar hale gelmiştir. İhmal edilmiş Aziziye'yi hak ettiği konuma taşımak için taşın altına bırakın elimizi gövdemizi koymak gerekiyorsa biz hazırız. Vatandaşlarımızdan gelen talep üzerine bu yola çıktık. Çıkmış olduğumuz bu yolda Aziziye'nin bir evladı olarak; daha aydınlık,daha ferah, turizm değeri yüksek,gerek tarım ve hayvancılıkta,gerekse eğitim ve sosyal yaşamda ilçemizi layık olduğu yere getirmek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Projelerimiz hazır, değerli hemşerilerim daya İYİ'si var.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.