SİYASET Haber Girişi : 22 Nisan 2022 13:29

İYİ'LER İFTARDA BULUŞTU

İYİ'LER İFTARDA BULUŞTU
İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan EFE, Teşkilat mensupları ve meclis üyeleriyle iftarda buluştu.

İYİ Parti Palandöken İlçe Başkanı Ahmethan Efe, Parti Teşkilat Mensupları, Belediye meclis üyeliriyle iftar açtı.

 

 

 

 

 

İftar programında konuşan Efe, " Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş" olan Ramazan-ı Şerifi idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizde Partililerimiz ve meclis üyelerimizle iftar programında bir araya gelerek, hem bu manevi havayı birlikte yaşadık hem de geleceğe dönük istişarelerde bulunduk. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.

 

 

 

 

 

 

 

Bu ramazan ayını vatandaş ne yazık ki ağır ekonomik koşullar altında yaşamak zorunda kaldı. gıda fiyatlarının el yaktığı, ev geçindirmenin özellikle dar gelirli aileler için imkansız hale geldiği bir dönemi yaşıyoruz. Devleşen enflasyon altında ezilen vatandaşlarımız, mutsuz, yoksulluğu iliklerine kadar hissediyorlar. Bir tarafta bu manzara yaşanırken, diğer tarafta iktidar mensupları, kuş sütünün eksik olmadığı iftar yemekleri veriliyor. Bir tarafta asgari ücretle ve hatta onun altındaki bir gelirle yaşamını devam ettirmeye çalışanlar, diğer tarafta üç maaşla, beş maaşla doymayanların olduğu, gelir farkının uçuruma dönüştüğü bir ülkede yaşıyoruz. Ne diyordu Üstad; ' Allahın on pulunu bekleyedursun on kul,

bir kişiye tam dokuz, dokuz kişiye bir pul,

Kurt yapmaz bu taksimi kuzulara şah olsa... 

 

 

 

 

Bu mübarek günde vatandaşlarımızdan biraz daha sabretmelerini istiyoruz. İnşallah ilk seçimde İYİ Parti İktidarıyla, oların bütün probemlerini çözeceğiz.İnsana yakışır, gelir adaletinin olduğu Türkiye'ye az kaldı." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.