İYİ'ler her zaman kazanır...

Dün akşam Erk Haber TV'de Gazeteci Levent Akpınar'ın konuğu İYİ Parti İl Başkanı Sayın Melih Kırkpınar Beyefendiyi izledim. Kanala çıkan herkesi dikkatle takip ediyorum. Köşemde onları da zaman zaman yazacağım. En çok resim çekilenleri değil tabi ki, yurttaşın sıkıntısına en çok tercüman olanları. Gelelim asıl konularımıza. Sayın Kırkpınar Köprüköy ve Hınıs ziyaretlerinde yine önemli sorunları tespit edip dile getirdi. 

Hatırlarsanız Sayın Kırkpınar, Tekman gezisinde diyaliz makinası olmadığını tespit etmişti. Bizlerde bunu yazmıştık. Ama ne görelim Hınıs gezisinde ki notlarının içinden yine benzer bir sorun çıktı. Hınıs ilçemizde diyaliz makinası var ama damar yolu açacak yetkin personel yok. O insanlar damar yolu açılsın diye Erzurum'a geliyor. Yazık günah insanımıza, hak ettiğimiz hayat bu mu? 

Söylemez ve Başköy barajları ile ilgili söyledikleri de öyle kulak tıkanacak durumlar değil. Bunlar gerçek, Ey iktidar! Sonra eleştirince bu muhalif, bu taraf diye adımı çıkarıyorsunuz. Evet muhalif olduğum doğrudur ama bildiğiniz gibi bir taraf değilim. Şu sorunları bir çözsenize. Yurttaşın yanına gidip dertlerine ortak olsanıza. Sizi de yazarım. Ama işiniz gücünüz üst perdeden nutuk atmak. Ne diyor Melih Kırkpınar, “Hep birlikte insanımızın huzuruna gidelim. Biz konuşmayacağız, biz müdahale etmeyeceğiz. Siz kendiniz şahit olun yurttaşın isyanına.” Ama yok değil mi? Sosyal medya siyasetiniz ve laf cambazlığınız yetiyor her şeye.

Dikkatimi çeken birçok husustan biri de Yağan tarafında 6000 hektarlık alanda su sorunu var. Çiftçi kan ağlıyor yani. Çözümü de açıklıyor Sayın Kırkpınar. “Yeraltı su kaynaklarından faydalanmak için 3000 metre boru lazım ama şimdi hemen lazım. Aras nehrinden faydalanacak insanımız.” Yani kısaca Allah'ın verdiğini niye kuluna çok görüyorsunuz? Allah aşkına bu yurttaş size 19 yılda ne istediniz de vermedi? Nedir insanımıza her şeyi çok görme sebebiniz? Orada su o kadar gür akıyor ki gencecik 17 yaşında bir kardeşimiz boğularak hayatını kaybetmiş (ışıklar içinde uyusun). 3000 metre ileri de gürül gürül su akıyor ama boru yok diye 6000 hektar alan kuraklık içinde.

Sayın Melih Kırkpınar programda çok fazla konuya değindi. Hepsini yazsam 19 yıl sürer. Kendinize gelin efendiler. Yurttaş çok şey istemiyor. Tarlasına su, dükkânına siftah, ocağına aş, ülkesine huzur ve devletine adalet istiyor. Nedir bizimle alıp veremediğiniz. Derdiniz nedir şu üç günlük Dünyada. Neden insanlara zehir ediyorsunuz hayatı. Bakın yurttaş berbat ekonomi içinde bir de pandemi belasıyla uğraştı. Aç kaldı, dükkânı kapandı, işinden oldu. Tüm bunlara rağmen sessiz sedasız vatan sağ olsun dedi. Bu kadim insanları ne zaman duymayı deneyeceksiniz? Kimse kusura bakmasın, altı tane Milletvekili bir Melih Kırkpınar etmezsiniz. Adamın kapı kapı gezip dile getirdiği sorunların birini mecliste konuşan bir vekil var mı? Doğru ya anca süslü fotoğraflar çekip sosyal medyada boy gösterin. Biz de inanalım(!) 

Kıymetli okurlarım ben sizlere her zaman şu güveni verdim. Aldığım mesaj ve telefonlardan bana olan güveninizi biliyorum. Bu güvene hürriyetim ve canım pahasına lâyık olacağıma şüpheniz olmasın. Ben tarafım evet. Yurttaşın tarafı. Kim yurttaşın tarafıysa onun tarafıyım evet. Melih Kırkpınar bunu içten yapıyor.  Tekrar söylüyorum, altı vekil bir Melih Kırkpınar etmezsiniz. Yerel siyasette bu kadar azimle çalışan bir insan yarın genel siyasette, bu kadim şehri en güzel şekilde temsil eder. Yurttaşın yanında  bu denli  çaba sarf eden birinin de her zaman yanındadır kalemim.

Huzurlarınızda İYİ Parti İl Başkanı Sayın Melih Kırkpınar Beyefendiye yurttaşın sesi olduğu için, yurttaşın derdine ortak olduğu için, gece gündüz demeden mesaisini vatanın refahına harcadığı için, sonsuz teşekkürlerimi sunarım. 
Kıymetli okurlarım vaktinizi ayırıp okuduğunuz için sizlere de sonsuz saygılarımı arz ederim. 
Bilgiyle kalın...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.