GÜNDEM Haber Girişi : 17 Temmuz 2022 23:48

İSPİRLİLER BUNU HAK ETMİYOR

İSPİRLİLER BUNU HAK ETMİYOR
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'un İspir ilçesindeki yolların halini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

ERZURUMEKSPRES - Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, Erzurum'un İspir ilçesindeki yolların halini sosyal medya hesaplarından paylaştı. Serhat Can Eş, “ Bu yollar turizm ilçesi olma iddiasındaki İspir yakışmıyor” dedi.
İspir'deki yolların fotoğraflarını gösteren Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, “ İspir'de sürekli festival yapan, utanmasa İspir Lüzumsuzluk festivali bile düzenleyecek olan, Belediye Başkanı biraz da yollarla ilgilense fena olmayacak. Açıkçası merak ediyorum, bu güne kadar düzenlenen organizasyonlara ne kadar para harcandı? İspirlinin tek derdi şarkı, türkü, çalgı, çengi, şiir mıdır? Bu organizasyonları, önceden organizatör olan Başkan, hangi firmalara yaptırıyor? İspir halkı bu muameleyi hak etmiyor. Başkan bu yollarla mi İspir’i turizm ilçesi yapacaksınız? Yazık gerçekten çok yazık.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.