SİYASET Haber Girişi : 29 Ocak 2024 12:26

İSPİR'DE ÇAKIR RÜZGARI, SERT ESİYOR

İSPİR'DE ÇAKIR RÜZGARI, SERT ESİYOR
İspir Belediye Başkanlığı için Büyük Birlik Partisi'nden aday olan önceki dönem Belediye Başkanı Osman Çakır'a, gittiği her yerde sevgi seli.

Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkanı Osman Çakır, rüzgarı ilçede sert esiyor. Gittiği her yerde büyük ilgi ile karşılanan Çakır'ın seçimi kazanmasına kesin gözü ile bakılıyor. 

 

 

 

 

 

 

Seçim çalışmalarına baba ocağı Duruluköy'den başlayan Çakır'a hemşerileri yoğun ilgi gösterdi. Çakır'ın etrafında kenetlendiklerini söyleyen hemşerileri, " Bu kez hakkınızı yedirmeyeceğiz" dediler. 

 

 

 

 

 

 

Çiçekli Mahallesinde de seçmenlerle buluşan Çakır, " Ekibimizle birlikte yaptığımız ziyarette hemşerilerimizin muhteşem ilgisi karşısında kalben bahtiyar olduk.Her daim bağlarımızı koparmayıp,dertleriyle dertlenip sevinçleriyle övündüğümüz Çiçekli halkıyla güzel sohbetlerde bulunduk.Yapacak olduğumuz çalışmalar ve köyün eksileri hakkında istişareler yaptık.Allah birliğimizi daim kılsın,birlikte başaracağız" dedi. 

 

 

 

 

 

 

Güllübağ mahallesinde de seçmenin bağrına bastığı ve büyük bir ilgiyle karşıladığı Büyük Birlik Partisi İspir Belediye Başkan Adayı Osman çakır, " Mahalle muhtarımız,değerli kardeşim  Atilla Dursun mahallelerine geçmiş dönemlerde yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı teşekkürlerini ve köyünün mevcut ihtiyaçlarıyla alakalı isteklerini bizlerle köyü adına paylaştı.Köyümüzün bir değeri olan ve ispirde spor faaliyetlerinde güzel işler yapan  Mustafa Bulut kardeşimde mevcut duruma yorumlarını ve İspir için neler yapılabileceği yönündeki düşüncelerini aktardı.Herkes için samimi,yüzlerin güldüğü güzel bi akşam oldu.Mahalle ve köylerimizin kalkınması yönündeki hassasiyetimiz her zaman aynı olacaktır.Mahalle halkına misafir perverlikleri için çok teşekkür ederim." dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.