GÜNDEM Düzenleme Tarihi : 26 Kasım 2020 15:28 Haber Girişi : 26 Kasım 2020 15:46

İSPİR BELEDİYESİ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU

İSPİR BELEDİYESİ TÜRKİYE İKİNCİSİ OLDU
ispir Belediyesi 550 Belediye arasında ikinci oldu...

İspir Belediyesi 550 belediye arasında ikinci oldu. Avrupa Hareketlilik Haftası, kapsamında Avrupa Birliği Delegasyonu ve Türkiye Belediyeler Birliğinin Düzenlemiş olduğu "Herkes İçin Sıfır Emisyon" ve "Fiziksel Aktivite" etkinliğine İspir Belediyesi katıldı.16 Eylül-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen, fiziksel aktivite ve araçsız bir yaşama farkındalık oluşturmak adına İspir'in farklı noktalarında farklı aktiviteler düzenlendi. İspir Belediyesinin projesi 550 Belediye arasında ikinci oldu...

 

 

 

 

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun Yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Avrupa Hareketlilik Haftası” kapsamında Avrupa Birliği Delegasyonu ve Türkiye Belediyeler Birliğinin Düzenlemiş olduğu “Herkes İçin Sıfır Emisyon” ve “Fiziksel Aktivite” temalı programa İspir Belediyesi ve Başkanlık olarak katılım sağlayarak "Dört teker bedeni, iki teker ruhu taşır" başlıklı projemiz 550 belediye arasında kategoriler baz alınarak 2. oldu ve ödül almaya hak kazanmıştır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.