GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mart 2020 11:25

İSPİR BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜ İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI

İSPİR BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜ İÇİN SEFERBERLİK BAŞLATTI
Dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle İspir Belediyesi seferber oldu, ilçe baştan ayağa dezenfekte edildi.

İspir belediyesi ilçedeki, kamu kurumları, camiler, okullar, toplantı salonları, parklar, minibüsleri, taksileri, umumi tuvaletleri, iş yerlerini, Sağlık Bakanlığı onaylı dezenfektan ürünleri ile belediye personelinden oluşturduğu dezenfekte timiyle baştan aşağı dezenfekte etti.



 



İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, ilçe halkının hastalıktan korunması adına tüm ilçeyi dezenfekte ettiklerini belirterek, belirli periyotlarda bu uygulamayı sürdüreceklerini belirtti.







Virüs alınan tedbirlerden güçlü değil sloganıyla yola çıktıklarını belirten Coşkun, bu kapsamda belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını belirtti. 







Coşkun şunları söyledi; 








" Dünyayı tehdit eden koronavirüs salgını nedeniyle İçişleri Bakanlığımızın almış olduğu tedbirler doğrultusunda, halkımızın sağlığı için İspir Belediyesi olarak seferber olduk.







Dün başlattığımız çalışmalarla cadde ve sokaklarımızı ilaçlı ve tazyikli suyla yıkayarak dezenfekte ettik.









Bugün ise belediye binamız, sosyal etkinlik alanlarımız, araç parkımız ve destek birimlerimiz başta olmak üzere, camilerimiz, minibüslerimiz, taksilerimiz ve devlet kurumlarımızda kapsamlı ve detaylı bir şekilde dezenfekte çalışmalarımızı devam ettirdik.








Halkımızın bu salgını sorunsuz bir şekilde atlatmasını temenni ediyor, sağlık ve huzur diliyorum.








Ayrıca ilaçlama çalışmalarında görev alan tüm personelimize teşekkür ediyor, kolaylıklar diliyorum.








Dezenfekte çalışmalarımız devam edecek…"








Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.