SİYASET Haber Girişi : 21 Haziran 2018 15:55

Ilıcalı, dur durak bilmiyor

Ilıcalı, dur durak bilmiyor
ERK Haber’i ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde 16 yıldır her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin yoluna aynı hızla devam edeceğini belirtti.

ERZURUMEKSPRES - ERK Haber’i ziyaret eden Prof. Dr. Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önderliğinde 16 yıldır her alanda büyüyen ve gelişen Türkiye’nin yoluna aynı hızla devam edeceğini belirterek, “Bu dönemde Türkiye’de yapılan yatırımlardan çok şükür Erzurum’da payını aldı. Kış sporu tesisleri başta olmak üzere yollar tüneller, hastaneler ve belediyelerimizin yaptığı hizmetler ortada. Yapılan bu hizmetlerin karşılığını da seçim gezilerimizde görüyoruz. Halkımızın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve AK parti’ye olan sevgisinin her geçen gün artığını görüyoruz. 24 Haziran’da Cumhur İttifakı seçimlerden inanıyorum ki büyük bir zaferle ayrılacaktır. Bizde Milletvekili adayı olmasak da Cumhurbaşkanımız ve partimiz için çalışmaya devam edeceğiz”dedi.

Milletvekilliği döneminde Erzurum için gündeme getirdiği projelerin desteklenmesinde Erzurum basınının önemli bir rol oynadığını da hatırlatan Ilıcalı, “Erzurum’un en önemli basın kuruluşlarından biri olan ERKHaber ailesine de teşekkür ediyorum”diye konuştu.

ERK Haber Genel Yayın Yönetmeni Sinan Özçaylak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Ilıcalı’ya çalışmalarında başarılar diledi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.