SİYASET Haber Girişi : 12 Şubat 2022 12:49

İBRAHİM AYDEMİR’LE BİR SORUNUM YOK

İBRAHİM AYDEMİR’LE BİR SORUNUM YOK
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Soruyorum Programında usta gazeteci Sinan Özçaylak’ın sorularını yanıtladı. Öz, Özçaylak’ın “ İbrahim Aydemir’le küs müsünüz?” sorusuna ‘boğa güreşi’ benzetmesi yaptı.
İBRAHİM AYDEMİR’LE BİR SORUNUM YOK

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, Erzurum’un tek tarafsız televizyon kanalı, ERKHABER TV’de Sinan Özçaylak’ın hazırlayıp sunduğu SoruYorum programına konuk oldu. Programda özçaylak’ın sorularını yanıtlayan Öz, Kuran Kursunda yaşanan Taciz olayından, Elektrik zammına bir çok konuda bilgiler verdi. Öz, AK parti Erzurum teşkilatında hizipleşmeler olduğu yönündeki soruya, “ Benim İbrahim Aydemir’le küslüğüm yok. Biz uyum içinde çalışan bir teşkilatız. Biz eskiden tosun dövüştürürdük, şimdi adına boğa güreşi diyoruz. Bir birine denk tosunlar meydanda dövüşmek istemeyince, biz dışardan onları tahrik edecek sözler söylerdik. Ben bu dedikoduları ona benzetiyorum.” dedi. İşte Öz’ün Sinan Özçaylak’ın sorusuna verdiği o cevap;

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.