SİYASET Haber Girişi : 19 Nisan 2023 14:52

HORASAN'DA KARATAŞ FARKI

HORASAN'DA KARATAŞ FARKI
İYİ Parti Erzurum milletvekili adayı Horasanlı Fatih Karataş, kendi ilçesinde İYİ Parti rüzgarı estirdi.
HORASAN'DA KARATAŞ FARKI

İYİ Parti Erzurum Milletvekili adayı Fatih Karataş'a, ilçesi Horasan'da sevgi seli.

 

 

Horasan'ın tanınmış ailelerinden Karataş ailesinin bir ferdi olan iş insanı Fatih Karataş, İYİ Parti milletvekili adaylarını Horasan'da ağırladı. 

 

 

 

 

 

Sahada gece gündü İYİ Parti'nin başarısı için gayret gösteren Karataş, ilçesi horasan'da seçim çalışması yaptı. 

 

 

 

 

Gittiği her yerde yoğun ilgi ile karşılanan Karataş'tan, Horasanlı hemşerileri övgü ile bahsetti.

 

 

 

Diğer milletvekili adayları ile birlikte ilçede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Karataş, adeta sıkmadık el bırakmadı. 

 

 

 

 

İYİ Partili adayları, Parti irtibat ofisinde yüzlerce Horasanlı ile verdiği iftar yemeğinde buluşturan Kartaş, " Ben sizin evladınızım. Horasan'ın köyünden çıkmış, Amerika'da ticaret yapan, orada kazandıklarını yine Horasan'da yatırıma dönüştüren biriyim. Siyasete atılma sebebim kesinlikle bir ikbal, makam, mevki beklentisi değildir. Ben Horasan'ın 20 yıl öncesine bakıyorum, bir de bu gün ki haline. Tarımın, hayvancılağın bitme noktasına geldiğini, köylerimizin boşaldığını üzüntüyle izliyorum. Bu sıkıntıları gidermenin yolu siyaset. Bu yüzden siz kadirşinas hemşerilerime hizmet edebilmek için aday oldum. Birbirinden değerlerli adaylarımızla bu gün buradayız. Sizler biliyorsunuz, biz sadece seçimden seçime değil, srekli sizlerle birlkteyim. 14 Mayıs seçimlerinde kendimi sizlere emanet ediyorum." dedi. 

 

 

 

 

 

İftar sonrasında diğer adaylarla birlikte esnaf ziyaretlerini sürdüren Karataş'a Horasanlı hemşerileri sevgi gösterilerinde bulundu. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.