GÜNDEM Haber Girişi : 10 Eylül 2020 17:09

HORASAN BELEDİYESİ BAŞKANINI SEÇECEK

HORASAN BELEDİYESİ BAŞKANINI SEÇECEK
Bir süre önce, geçmişte yaptığı ticaret nedeniyle mahkemelik olan ve Yargıtayın cezasını onaylaması sonrası , tutuklanarak cezaevine konan Abdulkadir Aydın'ın yerine meclis üyeleri yarın başkanlık seçimi yapacak.
Horasan'da yaşanan bu gelişme sonrasında Erzurum'a gelen, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti İl Binasında, Horasan'ın AK Partili Meclis Üyeleriyle bir araya gelerek, istişarelerde bulundu. 







Yasal olarak 10 günlük sürenin yarın doluyor olması nedeniyle, Abdulkadir Aydın'dan boşalan başkanlık koltuğuna kimin oturacağına Horasan Belediyesi Meclis Üyeleri karar verecek.



Toplantı sonrası bir açıklama yapan AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, " Yasal süre yarın doluyor. Bu nedenle, yarın Horasan Belediye Meclis üyeleri toplanarak, bir seçim yapacak ve Belediye Başkanını seçecek. Son derece demokratik bir seçim olacağına inanıyoruz. Meclis üyelerimizle bu konuyu istişare ettik." dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.