GÜNDEM Haber Girişi : 08 Haziran 2020 18:41

HİLTON OTEL ERZURUM'A GELİYOR

HİLTON OTEL ERZURUM'A GELİYOR
Erzurum’da turizm adına sevindirici gelişmeler olmaya devam ediyor.İş Adamı Ferhat Binici Erzurum'da yapılacak olan Hilton otelin projesini Vali Okay Memiş'e sundu.

Erzurum yıllardır beklediği şehir oteline kavuşuyor. Hilton Otel'in inşaası için start verildi. 







Yıllardır, Erzurum'a şehir oteli yapma projesi olan Ferhat Binici, 174 odalı 5 yıldızlı otelin projesini Vali Okay Memiş'e sundu. 








60 milyon TL'lik yatırım maliyeti olan otelde ilk etapda 135 kişi istihdam edilecek. 








Yıllar önce başlatılan girişimde sona gelindi. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Erzurum Milletvekilleri, Erzurum valiliği ve büyükşehir Belediyesinin ciddi gayretleri ile sorunlar aşıldı. 174 odalı 5 Yıldızlı ‘Hilton Garden Inn’ otelin önümüzdeki hafta inşaat çalışmalarının başlayacağı 60 Milyon TL’lik proje ile ilk etapta 135 kişi istihdam edileceği öğrenildi. 








Erzurum Vali Okay Memiş, yapılacak yatırımdan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, " Erzurum önümüzdeki günlerde, önemli bir turizm merkezi haline gelecek. Doğal güzellikleri, Tarihi güzellikle, kış turizmiyle bir cazibe merkezine dönüşecek, buna inancımız tam, tüm gayretimiz bu hedef doğrultusunda" dedi. 





Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BANU MÜNİROĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    Hilton yapılacağı yer tamam olarak şehrin hangi bölgesinde yapılacak.

  • Hakan isik 01 Ocak 1970 02:00

    5 yıldır uğraşıyordu ben şahindim insallah hayırlısı olur erzurum için hayırlı olsun