SİYASET Haber Girişi : 05 Nisan 2022 10:38

HEM İKTİDARA HEM MUHALEFETE YÜKLENDİ

HEM İKTİDARA HEM MUHALEFETE YÜKLENDİ
Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "49 bin 759 kişi sandıkta bunun hesabını soracaktır." dedi. 

Sağlık Bakanlığı'nın Erzurum genelinde 241 işçi alımı için açtığı sınava 50 bin kişinin müracat etmesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, "49 bin 759 kişi sandıkta bunun hesabını soracaktır." dedi. 

 

 

 

"Erzurum'u 20 yıldır yönetenlerin şehri getirdiği nokta tam da bu" diyen, Memleket Partisi Erzurum İl Başkanı Serhat Can Eş, " İşte bu kadim şehrin hali pür melali. Erzurum'u uçurduk, zenginleştirdik, her şey güllük gülistanlık diyenler, bu manzara karşısında ne söyleyecekler. Biz gençlerimiz işsiz, Erzurum her geçen gün göç veriyor. İnsanımız mutsuz derken, konuşmamıza fırsat vermeyenler, buyurun size manzara. 241 işçi alımı için 50 bin kişi müracaat ediyor.

 

 

 

 

Ucuz mazot almak için yaşanan kuyrukları, ' o kuyruklar araba bolluğundan oluyor, Bu AK Parti iktidarının başarısıdır.' diyen Erzurum milletvekiline soruyorum; İşe girmek için oluşan bu 50 bin kişilik kuyruk da işsiz bolluğundan mı? Bu ülkenin insanlarının aklıyla bu kadar alay edilmez. 

 

 

 

 

 

Şuna emin olun ki aklıyla dalga geçtiğiniz bu 49 bin 759 kişi sandıkta bunun hesabını size soracaktır. İşsizliğin, göçün, hayat pahalılığının, hepsinin hesabını sandıkta vereceksiniz, bundan hiç şüpheniz olmus. Bu insanlar artık alternatifsiz değil. Size de sizin beceriksizliğinizi anlatamayan muhalefete de, öyle bir ders verecek ki şaşıracaksınız." dedi. 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.