GÜNDEM Haber Girişi : 27 Nisan 2023 09:41

HELAL SANA EBUBEKİR ELMALI!

HELAL SANA EBUBEKİR ELMALI!
Avukat Elmalı, SMA hastası Muhammet Eymen için harekete geçti. Sosyal Medyadan yapılan canlı yayında ilk programda tam 100 bin TL toplandı. 4 program daha yapılacak.

Demokrasi ve Birlik Derneği (DEMBİRDER) Genel Başkan Yardımcısı Avukat Ebubekir Elmalı, SMA tip1 hastası olan Erzurumlu Muhammet Eymen'e nefes olabilmek için harekete geçti. Birçok ünlü ismin avukatı olarak da bilinen Erzurumlu Hukuk adamı Avukat Ebubekir Elmalı, sosyal medyadan yapılan ilk canlı yayında 100 bin TL topladı. 4 program daha yapılacak. 

 

 

 

 

Erzurum'da siyasete girdikten sonra başlattığı 'Bir Dadaş Hareketi' ile dikkatleri üzerine çeken Avukat Ebubekir Elmalı, bir kez daha Dadaşların gövnlüne girmeyi başardı. Erzurum'un SMA Hastası Muhammet Eymen'in tedavisi için gerekli parayı toplamak amacıyla sosyal medyadan canlı yayın yaptı. 

 

 

 

 

" Ancak anne, baba olan, Kaya ailesinin neler yaşadığını anlayabilir." diyen Elmalı, Bu güne kadar gerekli paranın sadece yarısının toplandığını öğrendiğini, kalan kısa sürede gerekli miktarı toplayabilmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Bir çok ünlü ismin de avukatlığını yapan Elmalı, canlı yayında, şunları söyledi; " "Evladımızın tedavisi için süre oldukça kısıtlı. Bu süre içerisinde tedavisi için gerekli olan miktarı en kısa zamanda toplamamız gerekiyor. Bunun için tüm hemşerilerimi, Erzurumlu iş adamlarını tüm imkanlarını seferber etmeye çağırıyorum." dedi.   

 

 

 

 

Programda katılan Muhammet Eymen'in annesi Özlem Kaya, " Bu güne kadar, ekonomik olarak imkanları iyi olan insanlara hep biz ulaşmaya çalışıp, derdimizi anlatıyorduk. Ancak ilk kez siz bize ulaştınız. Ne yapabilirim diye sordunuz. Bu bizim için okadar kıymetli ki. İyiliğin bu boyutunu sizden gördük” diyerek Elmalı'ya teşekkür etti. 

 

 

 

 

İlk Programda kısa sürede 100 Bin Tl toplandı. Avukat Ebubekir Elmalı, canlı yayında 4 program daha yapacaklarını belirtti. 

 

 

 

 

"Muhammed Eymen' e Bir Nefeste Sen Ol"

İban: TR65 0001 0001 1260 9726

9650 01

Hesap Sahibi: Özlem KAYA ( Muhammed Eymen' ın Annesi)

Banka : Ziraat Bankası.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.