SİYASET Haber Girişi : 19 Nisan 2021 15:06

HEDEFİ 15 MİLYON ÜYE

HEDEFİ 15 MİLYON ÜYE
Memleket Hareketi'ni Partileştirme çalışmalarını sürdüren, Muharrem İnce'nin hedefi, 25 milyon oy, ve 15 milyon üye...

Cumhuriyet Halk Partisi'nden ayrılarak yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren, Memleket Hareketi Lideri Muharrem İnce geçtiğimiz günlerde Covit 19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Genel sağlık durumu iyi olan ve tedbir amacı ile bir süre hastanede tedavisi sürdürülen İnce'nin yarın taburcu olacağı öğrenildi. 

 

 

 

 

Hastaneden çıkar çıkmaz kaldığı yerden çalışmalarını sürdüreceğini açıklayan, İnce'nin hedefi, 15 milyon üye kaydı yapmak. 23 Nisan'da İçişleri Bakanlığı'na Memleket Partisi'nin kuruluş dilekçesini verecek olan İnce'nin il ve ilçelerde, başkanlardan hızlı bir biçimde üye kaydı yapmalarını istediği öğrenildi. " Kokuşmuş hükümete, yetersiz muhalefete, kalitesizleştirilmiş eğitime, yoksulluğa, açlığa itirazım var" diyerek yola çıkan ve vatandaşa  " Yeni bir yol" sunuyoruz. iddasında olan İnce'nin Erzurum Teşkilatında da ciddi hareketlilik yaşanıyor. Memleket Hareketi gönüllüleri  "Daha kurulmadan partimize olan teveccüh bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Üye koçanlarımız gelir gelmez, hızlı bir biçimde üye kaydı yapacağız. Hepimiz büyük bir heyecan ve şevkle 23 Nisan'ı bekliyoruz" dediler. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.