GÜNDEM Haber Girişi : 19 Haziran 2019 12:57

HDP’liler’den İYİ Parti ilçe başkanına

HDP’liler’den İYİ Parti ilçe başkanına
İYİ Parti Tekman İlçe Başkanı Turan Çetinkaya, HDP’liler’in saldırısına uğradı. Çetinkaya polisin müdahale ettiği olay sonrası hastanede tedavi altına alındı.

ERZURUMEKSPRES - Erzurum’un Tekman ilçesinde bir grup HDP’li çay bahçesinde karşılaştıkları İYİ Parti İlçe Başkanı Turan Çetinkaya’ya saldırdı. Sopalarla darp edilen Çetinkaya hastanede tedavi altına alındı. Polis ekiplerinin müdahalesiyle canını zor kurtardığını belirten Çetinkaya, “Tekman merkezde belediyenin karşısında bulunan çay bahçesine gittim. Orada bir grup HDP’li de oturuyordu. Ben bunlarla daha önce de seçim çalışmaları sırasında karşılaşmıştım. Önce küfürler savurup daha sonra yanlarında bulunan sopalarla baldırdılar. Canımı zor kurtardım”dedi.

Olayın hemen ardından İYİ Parti Erzrum Milletvekili Naci Cinisli ve il başkanı İbrahim Dumlu’yu bilgilendirdiğini de söyleyen Çetinkaya, “Naci Bey’i aradım. İbrahim Dumlu ile görüşüp bana bilgi vereceğini söyledi. 2 gün sonra İbrahim Dumlu bana dönüş yaptı. Konuyla ilgili Efkan Ala ile görüştüklerini söyledi. Konunu emniyete iletildiğini ve kendisinin de geleceğini söyledi. Tekman’a gelmedi. Akşam’da istifa etti”diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.