SİYASET Haber Girişi : 24 Aralık 2023 14:27

HANİ ERZURUM MİLLİYETÇİLİĞİN KALESİYDİ?

HANİ ERZURUM MİLLİYETÇİLİĞİN KALESİYDİ?
CHP İl Başkanı Serhat Can Eş, 12 şehidimizin olduğu bir dönemde Palandöken'de düzenlenen ICEBREAK konserlerine tepki gösterdi. Can Eş, "bu şehri yönetenler nerede?" diye sordu.

Pençe-Kilit Harekat bölgesinde bölücü terör örgütüyle çıkan çatışmada 12 askerimiz şehit oldu. Tüm Türkiye'yi yasa boğan bu gelişme sonrasında bir çok ilde eğlence organizasyonları iptal edilirken Erzurum'da Palandöken dağında düzenlenen ICEBREAK konserleri CHP İl Başkanı Serhat Can Eş'in tepkisine neden oldu. 

 

 

 

 

Sosyal medya hasaplarından paylaşımda bulunan Serhat Can Eş, şehri yönetenleri eleştirerek, bu konserler neden iptal edilmedi diye sordu. Can Eş Paylaşımında şunları söyledi; "  Erzurum’a ne oldu?

Bu şehri yönetenler nerede?

12 şehidimiz var, yüreğimiz kan ağlıyor. İcra makamındakiler terörü kınamakla yetiniyor. Palandöken’de eğlence tam gaz devam ediyor.  ICEBREAK müzik festivali yapılıyor. Sanki hiçbir şey olmamış gibi. Milli yas ilan etmemiz gerekirken vur patlasın çal oynasın! Bu şehri yönetenler buna nasıl müsaade ettiler? Hiç mi milli manevi hassasiyetleri yok? Hani Erzurum Milliyetçiliğin kalesiydi ne oldu?

Yıkılmak üzere olan evlerde yoklukla yetişen vatan evlatları şehit edilmiş kimin umurunda?

Şairin dediği gibi; Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe…

Yazıklar olsun size" 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Abdülhamit Çomaklı 24 Aralık 2023 16:27

    Bu yazının tüm Türkiye'ye anlatıyorsun ne âlâ ama sade Erzurum a hitap ediyorsan çok âlâ,başkan bir kere senin partin bu şehitlerimize karşı ne taptiki bunu Erzurum milliyetçiliğine laf atıyorsun ,ilk önce kendi partini bir sorgula genel başkanını zı bir sirgula dün ve bugün neredeydi ne yaptılar hangi katilimdaydi insan sonra Erzurum halkına bu sözü şöyle.Atalarimizin lafinida unutma iğne ve çuvaldız olayını bir hatirlatayim dedim