SPOR Düzenleme Tarihi : 30 Aralık 2020 13:17 Haber Girişi : 30 Aralık 2020 13:23

HANGİ MEVKİLERE OYUNCU ARANIYOR?

HANGİ MEVKİLERE OYUNCU ARANIYOR?
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da nokta transferler yönetim düğmeye bastı. Teknik Patron Mesut Bakkal hazır oyuncu istiyor.

Devre arası transferleri için için mevkiler belirlendi!  Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da transferler mesaisi başladı. Tecrübeli Teknik adam Mesut Bakkal, tanınan bilinen ve hazır futbolcuları istiyor. 

 

 

 

Hafta sonu deplasmanda Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek yeni teknik direktörü ile 11 maç sonra galibiyet sevinci yaşayan ve puanını 12 çıkaran mavi beyazlı ekip te biryandan hafta sonu oynanacak olan zorlu Gaziantep maçı diğeryanda takviye transferler için mesai sürüyor. 

 

 

Herkesin büyük bir merakla beklediği transferler konusunda kulüp Başkanı Ömer Düzgün, camiadan sabır isterken, Teknik direktör Mesut Bakkal, antrenmanların dışındaki zamanlarında transferler için yoğun bir çalışma başlattı. Tecrübeli teknik adamın, eksik mevkiler için bazı isimler üzerinde durduğu ve takviye transferinde nokta atışı yapmak istediği öğrenildi. Başkan Ömer Düzgün ile sık sık bir araya gelen Teknik direktör Mesut Bakkal'ın özellikle hazır oyuncuları tercih ettiği ve yönetimden de bu tür çalışmalar yapmasını beklediğini öğrenildi. Devre arası yapılan transferlerde çok dikkat edilmesi gerektiğini yönetime bildiren Mesut Bakkal en kısa süre içerisinde takıma fayda sağlayacak isimleri kadroda görmek istiyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.