SİYASET Haber Girişi : 04 Mart 2019 11:38

Hancı, Şükrüpaşa ve Pehlivanlı'da destek istedi...

Hancı, Şükrüpaşa ve Pehlivanlı'da destek istedi...
AK Parti Tortum Belediye Başkan adayı Ömer Hancı seçim çalışmalarını sürdürüyor.
ERZURUMEKSPRES - AK Parti Tortum Belediye Başkan adayı Ömer Hancı seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dün merkezde Şükrüpaşa ve Pehlivanlı mahallelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Hancı, projelerini anlatıp Tortumlulardan destek istedi. Tortum'u kalkındırmak ve hakettiği yere getirmek için önemli projeleri hayata geçireceklerini belirten Hancı, yapacağımız eserlerle Tortum'u şaha kaldıracağız"dedi. 
Havası ve suyuyla bereketin fışkırdığı bir ilçe olan Tortum'un bu özelliğini çok iyi değerlendireceklerinin de altını çizen Hancı, "AK Parti'nin dünyaya örnek olan belediyecilik anlayışını güzel ilçemiz Tortum'da da hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bir çok sebze ve meyvenin yetiştirildiği ilçemizde istihdam için çalışmalar yapacağız. Gönül belediyeciliği ile halkımızın gönlünde taht kurmak için geliyoruz. Halkımız bizi seçtiği takdirde kısa sürede neler yapabileceğimizi herkes görecek"diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.