SİYASET Haber Girişi : 17 Eylül 2021 12:57

Haktan Ömeroğlu: AK Parti iş yapar, birileri de sadece konuşur!

Haktan Ömeroğlu: AK Parti iş yapar, birileri de sadece konuşur!
AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Erzurum’da son dönemlerde birbirinden önemli projelerin hizmete açılış veya temel atma törenlerinin yapıldığına dikkat çekti...

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Erzurum’da son dönemlerde birbirinden önemli projelerin hizmete açılış veya temel atma törenlerinin yapıldığına dikkat çekerek, “AK Parti iş yapar, birileri de sadece söylem üretir. Biz proje üretmeye devam edeceğiz, birileri de konuşmaya devam etsin” dedi.

 

 

 

 

 

Palandöken Belediyesi tarafından Yıldızkent Boğaz mevkiideki tam kapasitede çalışacak Katı Atık Getirme Merkezi, Şantiye Kompleksi ve Asfalt Plenti Tesisinin temel atma töreninde konuşan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, SONAR Araştırma tarafından yapılan ankette “en başarılı büyükşehir belediye başkanı” olarak Türkiye 1’ncisi olan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e övgüler yağdırdı. Sekmen’in Erzurum için çok önemli hizmetler yaptığını savunan Ömeroğlu, “Biz başkanımızla gurur duyuyoruz. Bitmek, tükenmek bilmeyen bir enerjiyle Erzurum için çalışıyor. Biz burada anketlerde birinciliğini tescil eden, yapmış olduğu hizmetlerle de gönüllerde yer bulan Büyükşehir Belediye Başkanımıza da teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. 

 

 

 

 

Palandöken Belediyesinin hizmet ve yatırımlarına ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Ömeroğlu, “Palandöken Belediyemizin geçtiğimiz hafta Cuma günü araç filosunun tanıtımı vardı. Cumartesi günü 3 tane çok önemli, güzide yerlerimizden Parklarımızın açılışını gerçekleştirdik. Seçim döneminde kapı kapı dolaşırken, vermiş olduğumuz sözleri yerine getiriyor olmak, bizi ziyadesi ile mutlu ediyor. Erzurum halkının, Palandöken halkının daha iyi hizmetle buluşmasına vesile olacak bu yatırımlardan dolayı Başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerimizi sunuyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.