SPOR Haber Girişi : 11 Aralık 2022 17:23

HAFTALAR SONRA GELEN GALİBİYET, TARAFTARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

HAFTALAR SONRA GELEN GALİBİYET, TARAFTARIN YÜZÜNÜ  GÜLDÜRDÜ
Erzurumspor, Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanı iki golle aldı. Haftalar sonra gelen galibiyet Erzurumspor taraftarının yüzünü güldürdü.

Eryaman Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Eren Özyemişçioğlu yönetti. Oynadığı 15 maçta 7 puan toplayarak haftaya 18. sırada giriş yapan Gençlerbirliği sahasında, topladığı 14 puanla düşme hattının bir puan yukarısındaki Erzurumspor'u konuk etti. 

 

 

Maça iyi başlayan Erzurumspor Futbol Kulübü maçın 14. dakikasında sağ kanattan yakaladığı pozisyonda Fürkan'ın asistini  düzgün bir vuruşla ağlarla buluşturan Süleyman Koç'un golüyle 1-0 öne geçti. 

 

 

İlk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında beraberlik için Erzurumspor kalesine yüklenen Gençlerbirliği aradığı golü, maçın 73'üncü dakikasında bulabildi. Cezasahası ön çizgisinde topla buluşan Gökan Gül, Erzurumspor kalecisi Göktuğ'u mağlup ederek topu ağlarla buluşturdu. 

 

 

Bu dakikadar sonra Süleyman Koç'un yerine Celali ve Alican'ın yerine shala'yı oyuna alan Teknik Direktör Muzaffer Bilazer'in bu hamleleri sonuç verdi. 78. dakikada Shala'nın asistini ağlarla buluşturan Olanare takımını 2-1 lik üstünlüğe taşıdı.     

 

 

Bu skorla Erzurumspor puanını 17 çıkarırarak 14. sıraya yükselirken, Gençlerbirliği 7 puanda kalarak ligin son sırasına demir attı.     

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.