SİYASET Haber Girişi : 27 Ocak 2023 14:28

GÜNEYİN SAHAYA İNDİ

GÜNEYİN SAHAYA İNDİ
İYİ Parti İl Başkanı Fatih Güneyin, Yakutiye İlçesinde Esnafla buluştu.

İYİ Parti'nin çiçeği burnunda İl Başkanı Fatih Güneyin sahaya indi. Bir ay önce yapılan kongreyle İl Başkanlığı görevine seçilen Güneyin, " Seçimlere kadar, durmadan, yorulmadan sahada vatandaşlarımızla birlikte olacağız." dedi. 

 

 

Beraberinde Yakutiye İlçe Başkanı Ömür Dadaş ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, yakutiye bölgesinde esnafı tek tek ziyaret eden Güneyin, " Gayrı resmi olsada seçimlerin mayıs ayı içerisinde yapılacağını biliyoruz. Artık bizim için durma zamanı değil, Bundan önce nasıl sahada vatandaşlarımızla bir aradaysak, bundan sonra da daha fazla, vatandaşımızın ayağına gidip, parti politikalarımızı anlatacağız. Vatandaşımız bunalmış durumda, esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kime dokunsak, bin ah işitiyoruz. Bağkur, SSK primini ödeyemeyenler, iş yeri kiralarının yüksek oluşundan yakınanlar, personel maaşını ödeyemediği için işçisini işten çıkarıp, tezgahın başına geçenler, anlayacağız dert bir değil elvan elvan." dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mayıs ayında yapılacak seçimler için, vatandaşın çoktan tercihini yaptığını belirten Güneyin, " Vatandaşlardan gördüğümüz teveccüh çalışma azmimizi artıyor. Az kaldı, sorunlar çözülmeyecek sorunlar değil, yeterki, adil, demokratik, bir sistemde, liyakat sahibi insanlar bu ülkeyi yönetsinler. Ülkemizin, kaynakları da iş gücüde bu sorunun üstesinden gelmek için yeterli. Biz birlik ve beraberlik içerisinde kimseyi ötekileştirmeden, bu sorunların üstesinden kısa sürede geleceğiz, bundan kimsenin kuşkusu olmasın." dedi. 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.