SİYASET Haber Girişi : 11 Şubat 2022 11:15

GÜNEYİN, NE SATAN NE ALAN MUMNUN

GÜNEYİN, NE SATAN NE ALAN MUMNUN
İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, Pazar ziyareti sonrası yaptığı açıklamada, " Ne satan ne alan memnun, vatandaş kan ağlıyor dedi.

İYİ Parti pazarda vatandaşın namzını tuttu. İl Başkanı Melih Kırkpınar, Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin ile  İl ve ilçe yönetimi  pazarda  vatandaşa bir dokunup bin ah işittiler. 

 

 

 

 

 

Pazarcı esnafıyla tek tek görüşen, İYİ Parti Yakutiye İlçe Başkanı Fatih Güneyin, " Pazar yerleri dar gelirli vatandaşlarımızın tercih ettiği yerlerdir. Maeğazalarda yüksek fiyatlara satılan ürünler pazar yerlerinde daha uygun fiyata satılır. ancak Şükrüpaşa Semt pazarında gördük ki, fiyatlar el yakıyor. Bırakın dar gelirli vatandaşları, orta halli insanlar bile pazarda filelerini dolduramadan ayrılıyorlar. Ne satan ne de alan memnun. Satıcılar, alım gücü düşen vatandaşın, artan fiyatlar karşısında alış veriş yapamamasından şikayetçi, Alış veriş yapmak için pazara gelen vatandaşlar, fiyatların yüksek olmasından ötürü, adeita halay kırıklığı yaşarak, boş filelerle evlerine dönüyor. Bizler AK Partililerin neden sokağa inemediğini bir kez daha yerinde tespit ettik. Vatandaşlar ateş püskürüyor, Kurtarın bizi, dayanacak gücümüz kalmadı diyor, adeta kan ağlıyor." dedi. 

 

 

 

 

 

"Bakan Nebati'nin dediği gibi kimsenin gözü ışıldamıyor" diyen Güneyin, " Bakın, İYİ Kalkınma Kongre'mizin 1. oturumu olan Eşitlenen Türkiye’de; yoksulluk, kapsayıcılık ve istihdam konuları üzerine partimizin vizyonunu ortaya koyduğumuz sunum ve panellerimizi gerçekleştirdik.

 

 

 

Türkiye, bereketli topraklara sahip, büyük bir ülke. Türkiye, imkanları olan, kaynakları olan, zengin bir ülke. Türkiye, çok büyük potansiyeli olan, güçlü bir ülke...

 

 

 

Emin olun, ülkemizin, çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Sorunlarımızı çözmek için, ihtiyacımız olan her şeye sahibiz. Tek eksiğimiz, çözüm için irade koyacak, liyakatli bir siyasi iktidar." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.