SİYASET Haber Girişi : 15 Aralık 2022 09:52

GÜNEYİN, DESTEK TURLARINDA

GÜNEYİN, DESTEK TURLARINDA
7 Ocakta yapılacak olan İl kongresi için aday olduğunu açıklayan İş İnsanı Fatih Güneyin, seçim öncesinde, merkez ve ilçelerde destek turlarına çıktı.

İYİ Parti Erzurum il Başkanlığı için Aday olan iş insanı Fatih Güneyin, merkez ilçe başkanlarıyla birlikte, ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek destek istedi.

 

 

 

 

7 Ocakta yapılacak olan il kongresi öncesinde yanına Palandöken ilçe Başkanı Ahmet Han Efe, Yakutiye ilçe Başkanı Ömür Dadaş ve Aziziye ilçe Başkanı Murat Yıldız’ı alan Güneyin, Pasinler, Köprüköy, Horasan, Hınıs, Karayazı, Karaçoban ve Tekman’a ilçelerini ziyaret etti.

 

 

 

 

İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Güneyin, “ İYİ Partimizin bayrağını daha yukarıya taşımak için yola çıktık. Kongre sürecini birlik ve beraberlik içerisinde, tamamlamak istiyoruz. İYİ Parti’ye mensup bütün üyelerimizi 7 Ocakta yapılacak kongremize davet ediyoruz. Tek amacımız yapılacak olan seçimde, iyi kadroları iktidara taşımak için elimizden geleni yapmak olacak. İl kongremiz sonrasında sahada hep birlikte çalışacağız, başaracağız, az kaldı.” Dedi.

 

 

 

 

 

    

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.