SİYASET Haber Girişi : 30 Ocak 2023 13:09

GÜNEYİN BOŞ DURMUYOR

GÜNEYİN BOŞ DURMUYOR
İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Güneyin, saha çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Güneyin saha çalışmalarını sürdürüyor. Yakutiye İlçesinde esnaf ziyaretleri yapan İYİ Parti İl Teşkilatının ikinci durağı Aziziye İlçesi oldu. İlçe Başkanı Murat Yıldız ve ilçe teşkilatıyla birlikte tek tek esnafı ziyaret eden Güneyin, " Vatandaşta Millet ittifakına karşı, büyük bir teveccüh var.. Bu bizlerin çalışma azmini artırıyor." dedi. 

 

 

 

Aziziye'de Esnafı tek tek ziyaret eden Güneyin, saha çalışması sonrasında yaptığı açıklamada şunları söyledi; " Vatandaş 20 yıllık AKP iktidarından bunalmış durumda. Verdikleri büyük desteğin karşılığını alamadıklarını görüyorlar. 20 yıl önce Erzurum'a bir bakın, bir de şimdi bakın ne değişmiş, çıkıp anlatsınlar. 2002'de işsizlik ne kadardı, bu gün ne kadar,  2002'de Erzurum'un nüfusu neydi bu gün ne? Çıkıp anlatacak bir iktidar mensubu var mı? 2011 yılında yapılan spor tesisleri dışında şehre ne yapılmış. O tesislerin hali de pür memali de ortada. Bir ikinci sanayi bölgesi yaptılar. yerle yeksan oldu. Güya Erzurum, hayvancılığın, tarımın, sanayinin merkezi olacaktı. Her seçim dönemi bu vaatleri verdiler. Bırakın Erzurum'un bir adım öteye gitmesini gün be gün kan kaybediyor, eriyor. Vatandaşlar bunları görüyor. Artık boş vaatlere vatandaşın karnı tok. Umut Millet ittifakı diyor. Sabırsızlıkla mayıs ayını bekliyor" dedi. 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.