SİYASET Haber Girişi : 18 Ekim 2022 10:47

GENÇLERİN ELİNDE KALAN TEK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ DE ALDILAR

GENÇLERİN ELİNDE KALAN TEK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ DE ALDILAR
Serhat Can Eş, Resmi Gazete’de yayınlanan dezenformasyon yasasıyla gençlerin elinde kalan tek özgürlüğü olan, ifade özgürlüğünün de ellerinden alındığını belirtti.

Serhat Can Eş, yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “ Son bir yılda 370 bin genç ne yazık ki ülkemizi terk etti. Sayın Cumhurbaşkanının ifadesiyle süfli hevesler yüzünden. Neymiş bu süfli hevesler, daha iyi arabaya binmek, daha iyi telefon kullanmak, konsere gitmek. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimiz gelecek kaygısıyla, ifade özgürlüğü endişesiyle, işsizlikle mücadele ederken, Sayın Cumhurbaşkanı süfli hevesler diyor. Bakın bu ülkede üniversite mezunu gençlerin yüzde 70’i asgari ücretle çalışıyor. Bundan kimse bahsetmiyor. Yeni çıkardıkları sansür yasasıyla  gençlerin tek     özgürlüğü olan ifade  özgürlükleri de ellerinden alındı. Yeter ki benim iktidarım devam etsin. Doktorlar mutsuzmuş, ülkeyi terk ediyormuş umurlarında değil. Gençler ülkeyi terk ediyor ülkeyi yönetenler tedbir almak yerine ‘giderlerse gitsinler’ diyor. Bu anlayışla tek gidecek miadını tamamlamış, iktidardır.” Dedi.                               

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HAKAN BAŞKAN 19 Ekim 2022 01:48

    Harika bir tarz üslupla aciklamissiniz Satın Serhat Başkanım haklisiniz agziniza sağlık gençlerin de önünü açmak gerekiyor saygı ve selamlarımla