GÜNDEM Haber Girişi : 18 Ekim 2022 11:33

GENÇ İŞ ADAMINDAN MEZUN OLDUĞU OKULA VEFA

GENÇ İŞ ADAMINDAN MEZUN OLDUĞU OKULA VEFA
Erzurumlu Genç iş adamı Fatih Aydın, mezun olduğu Erzurum İbrahim Hakkı Fen Lisesi’nin konferans salonunu baştan aşağı yeniledi.

Enerji, inşaat, medikal, gıda ve bilişim sektörlerinde hizmet veren 4 ayrı şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olan Erzurumlu iş adamı Fatih Aydın, mezun olduğu okulu unutmadı. Vefa örneği sergileyen Aydın, İbrahim Hakkı Fen Lisesinin konferans salonunu baştan aşağı yeniledi.

 

 

 

 

Büyük sanayi kurum ve kuruluşlarına gaz tedarik eden, İstanbul ve Sakarya’da inşaat faaliyetlerini sürdüren ARENYA Enerji, medikal sarf malzemesi ticareti yapan BONA MEDİKAL, şirket arazilerinde yetiştirilen meyve ve sebze ticareti yapan, aynı zamanda Cafe ve Restoranları bulunan LONGA GIDA ve DELL’den getirtilen sunucular la aktif haldeki organizasyonlara server hizmeti veren, ayrıca IP ticareti de yapan,  TEKNOHER firmalarının kurucusu  başarılı İş adamı Fatih Aydın, Erzurum’la olan bağlarını hiç koparmamış bir isim. Erzurum’a maddi manevi desteklerini sürdüren Aydın, 2020-2021 sezonunda ARENYA firmasıyla, Erzurumspor’un da sponsorlarından biri olmuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şirketleri bünyesinde bir çok sosyal sorumluluk projesine imza atan genç iş adamı Fatih Aydın, Erzurum’da mezun olduğu İbrahim Hakkı Fen Lisesi’ni de unutmadı. Okulun konferans salonunu baştan aşağı yenileyen Aydın, “ Mikro milliyetçilik olarak algılanmasını istemem ancak, Erzurumlu olmak gerçekten büyük bir ayrıcalık. Bunu ticaret hayatımızda sonuna kadar hissediyoruz. ‘Nerelisin?’ diye sorulduğunda göğsümüzü kabartarak Erzurumluyuz diyebiliyoruz. Elimiz yettiğince, gücümüz çattığı kadar doğup büyüdüğümüz şehrimize katkı sağlamaya gayret gösteriyoruz. Ülke ticaretinde söz sahibi bir çok Erzurumlu hemşerilerimiz var, bu gerçekten büyük bir zenginlik. Bu iş adamlarımızın şehre olan aidiyetini artırmalıyız.” dedi.  

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.