SİYASET Haber Girişi : 13 Aralık 2022 13:21

GENÇ AVUKAT OĞULCAN KAYA İL BAŞKANI OLDU

GENÇ AVUKAT OĞULCAN KAYA İL BAŞKANI OLDU
Demokrat Parti Erzurum İl Başkanlığına Genç Avukat Oğulcan Kaya atandı.

Geçtiğimiz günlerde Erzurum'a gelerek il başkanlığı binasının açılışını yapan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Erzurum İl Başkanlığına Avukat Ali Oğulcan Kaya'yı atadı. 

 

 

 

Atama sonrası bir açıklama yapan Kaya, “Öncelikle bu göreve beni layık gören Genel Başkanımız Gültekin Uysal Beyefendiye teşekkürlerimi sunuyorum. Bu atamayla partimizin gençlere verdiği önemi bir kez daha görmüş oluyoruz. Erzurum Ülkemizin en önemli şehirlerinden biridir. Tarih boyunca siyasete yön veren Erzurum'da il Başkanlığı'nın nasıl bir sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. 2023 seçimlerinde, ilk olarak 1950 seçimlerinde söylediğimiz ‘Yeter! Söz Milletindir!’ cümlesini tekrarlamak için teşkilatlanmamazı tamamlayarak, sahada elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Demokrat Partinin yeniden Türk siyasetine damga vuracağı günlerin yakın olduğuna inanıyorum.”dedi

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Aysel Ferahköse 13 Aralık 2022 14:59

    Kuzum tebrik ediyorum.Başarılarının devamını diliyorum.Gözlerinden öperim.Seninle gurur duyuyoruz.