SİYASET Haber Girişi : 19 Ekim 2021 09:27

GELECEK PARTİSİ KURMAYLARI ERZURUM'DA

GELECEK PARTİSİ KURMAYLARI ERZURUM'DA
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Erzurum İl Koordinatörü Bayram Ali Akyüz, İl başkanı Mustafa Zinnur Kara, Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan'ı ziyaret ettiler.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün, Erzurum İl Koordinatörü Bayram Ali Akyüz ve İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, Erzurum Baro Başkanı Talat Göğebakan'ı ziyaret ederek, parti olarak hazırladıkları yargı reformu hakkında görüş alışverişinde bulundular. 

 

 

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Mustafa Zinnur Kara, " Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve Erzurum İl Koordinatörü Bayram Ali Akyüz ile birlikte Erzurum Barosu Başkanlığına ziyarete bulunduk. Baro Başkanımız Talat Göğebakan ile partimizin hazırlamakta olduğu hukuk reformu konusunda fikir teatisinde bulunduk. Son derece faydalı bir görüşme oldu. Bizler uygulayacağımız politikaları her kesimin görüşünü alarak, uzlaşı içerisinde hazırlamaktan yanayız. Konukseverliğinden dolayı Sayın Talat Göğebakan beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.