GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2022 11:56

GELECEK ONLARIN OMUZLARINDA YÜKSELECEK

GELECEK ONLARIN OMUZLARINDA YÜKSELECEK
Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Avukat Mustafa Zinnur Kara, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Gelecek Partisi Erzurum İl Başkanı Avukat Mustafa Zinnur Kara, 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı münasebetiyle bir mesaj yayınladı. Kara Mesajında “İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, güçlü, dinamik, kendine güvenen, milli  ve manevi değerlere sahip gençler yetiştirmek en büyük arzumuzdur.” dedi.

 

 

 

 

 

Kara mesajında şunları söyledi; " Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışıyla başlayıp, Cumhuriyetimizin kurulmasıyla neticelenen bağımsızlık mücadelemiz, Milletimiz ve Ülkemiz için, gelecek adına atılan tarihi bir adımdır. O adım bir milletin uyanışıdır. 19 Mayısla başlayıp, 23 Temmuz Erzurum Kongresiyle devam eden süreç bu milletin neler yapabileceğinin açık bir kanıtıdır. 19 Mayıs Atatürk’ün Samsun’a çıkışının,   aynı zamanda Gençlik ve Spor Bayramı olarak kabul edilmesi, gençlerimize duyulan güvenin ve onlara verilen büyük sorumluluğun da göstergesidir.

 

 

 

 


Bir milleti güçlü kılan, gelecek hayalleri kurduran, devamlılığını sağlayan en önemli unsur, kuşkusuz, geleceği şekillendirecek olan genç nesiller olmuştur. Genç kuşakların sağlıklı bir biçimde yetişmesini sağlayan, onları geleceğe hazırlamak için her türlü fedakarlığı gösteren milletler, dünyada süper güç olmuş, Bilimde, sanatta, kültürde, siyasette hemen  her alanda önemli gelişmelere imza atmış ve geleceğe umutla bakmışlardır.

 

 

Sevgili gençlerimiz bilmelidirler ki Cumhuriyetimiz, onlara emanettir. Bu emaneti korumak, müreffeh yarınlara taşımak, sizlerin en önemli sorumluluğu, Ata’nın vasiyetidir. Bu noktada Gelecek Partisi olarak, İdeallerinin peşinden kararlılıkla giden, güçlü, dinamik, kendine güvenen, milli  ve  manevi değerlere sahip gençler yetiştirmek en büyük arzumuzdur. Gelecek onların omuzları üzerinde yükselecek.

 

 

 

 

Bu duygu ve düşüncelerle; başta sevgili gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, İstiklal Savaşımızın bütün kahramanlarını ve aziz şehitlerimizi, saygı, şükran ve rahmetle yâd ediyorum.” 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.