GÜNDEM Haber Girişi : 13 Mart 2022 17:21

Gazeteci Ömer Nazmi Yavuz toprağa verildi

Gazeteci Ömer Nazmi Yavuz toprağa verildi
Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu bugün sabah saatlerinde vefat eden gazeteci-yazar Ömer Nazmi Yavuz, Erzurum'da toprağa verildi.

ERZURUMEKSPRES - Geçirdiği ani bir rahatsızlık sonucu bugün sabah saatlerinde vefat eden gazeteci-yazar Ömer Nazmi Yavuz, Erzurum'da toprağa verildi. 

Geçtiğimiz Şubat ayında annesini kaybeden ve bunun acısını yaşayan Ömer Nazmi Yavuz, dün akşam saatlerinde evinde rahatsızlandı. Ambulansla Erzurum Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Nazmi Yavuz, solunum güçlüğü nedeniyle yoğun bakıma alındı. Ancak Yavuz, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. 

Bir süre ERK Medya ailesinde Haber Müdürü ve Köşe Yazarı olarak da görev yapan, Erzurum basınında birçok gazete ve TV'de başarılı işlere imza atan Ömer Nazmi Yavuz'un cenazesi bugün Asri Mezarlık'ta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

'Erzurum'da Bir Yaz Gecesi 15 Temmuz' ve 'Susku” gibi kitapların da yazarı olan Ömer Nazmi Yavuz'u son yolculuğuna ailesi, dostları, ile meslektaşları uğurladı. 

ERK Medya ailesi olarak merhum Ömer Nazmi Yavuz'a Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve Erzurum basın camiasına başsağlığı dileriz... 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.