YAŞAM Haber Girişi : 14 Eylül 2020 14:26

EVLERİ BAŞLARINA YIKILIYOR

EVLERİ BAŞLARINA YIKILIYOR
Tortum'un Tortumkale köyünde yaşayan üç çocuk babası Necdet Okay'ın köydeki evi başına yıkılıyor. Defalarca Belediyeye müracaat ettiğini söyleyen Okay, " Bir gün bu ev başımıza yıkılacak, kendimden değil çocuklarımdan korkuyorum."dedi.
Tortum'un Tortumkale köyünde yaşayan ve herhangi bir geliri olmayan işsiz Necdet Okay'ın evi adeta başına yıkılıyor. 








Üç çocuk babası Necdet Okay'ın , köydeki tek göz evinde 5 kişi bir arada yaşıyor. Üç çocuk babası Okay'ın oturduğu evin çatısı yok, duvarları çatlamış durumda. 







Her an yıkılacak bir görüntüsü olan evde yaşayan Okay, " Kış geliyor, yazı bir şekilde bu evde çıkardık, her an yıkılabilir. yağmurlar başlayacak, kar yağacak, herhangi bir gelirim, imkanım yok, evi yaptırmak için. Defalarca Tortum Belediyesine müracaat ettim, Başkan seçimden önce bana söz verdi, ancak seçim bitti, ne gelen var ne giden. Ben kendimden korkmuyorum, üç tane küçük çocuğum var, onlar için korkuyorum. Allahı'nı seven bana yardım etsin. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e sesleniyorum. Başkanım gel halimizi gör. Benim sesimi duysan duysan sen duyarsın" diyerek adeta isyan etti... 




Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.