GÜNDEM Haber Girişi : 31 Aralık 2022 00:25

ETSO’NUN ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

ETSO’NUN ARALIK AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Aralık Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında yapıldı.

ERZURUMEKSPRES - Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, Genel Sekreter Kürşat Karagöl cari ay gelir-gider tablosu hakkında bilgi verdi. Ardından Hesapları İnceleme Komisyonu Başkanı Satuk Buğra Tanfer, ETSO’nun 2023 Yılı Tahmini Bütçesi’yle ilgili komisyon raporunu okudu. Toplantıda daha sonra 2023 Yılı tahmini bütçesinin detaylarıyla ilgili Genel Sekreter Kürşat Karagöl tarafından Meclis Üyelerine sunum yapıldı. Tahmini bütçenin Meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildiği toplantıda daha sonra ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Saim Özakalın yönetim kurulu faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. 12 Kasım’daki Oda Organ Seçimlerinin ardından vakit geçirmeden çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Özakalın, Yönetim Kurulu olarak hem Odanın fiziki şartlarının iyileştirilmesi adına hem de Erzurum’un 6. Teşvik Bölgesine alınması için sıkı bir çalışma dönemine girdiklerini belirterek, Erzurum’un ekonomik anlamda hak ettiği konuma gelebilmesi için mesai gözetmeksizin çalışıp, çaba göstereceklerinin altını çizdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.